Echange de timbres et philatélie

Bas de page

Avatar de josemanuelmateos
  • josemanuelmateos
  • 1 messages

Je suis un collectionneur des timbres de la France y Mónaco. Aussi j'admets les timbres de, Angleterre, Suède, Norvège, Finlande, Lichtesteim, Luxembourg, Vatican, Saint-Marin, Malte, Chypre, Irlande, Allemagne, Belgique, Hollande, Danemark, Portugal (Madère et Açores), l'Islande, le Groenland et les Îles du Canal de la Manche (Feroe, Man, Guersney, le Jersey, etc) n'utilise pas de catalogue. Seulement j'admets les timbres qui ne devraient pas avoir de série de base. Seulement timbres neuf. Si vous moi envoyez 50, 100, 150 ou 200 timbres de ces pays, j'enverrai la même quantité des timbres de l'Espagne. Écrivez-moi en espagnol, l'Anglais ou le Français.

My mail is josemanuel1515@mixmail.com

Une salutation José Manuel.

Par josemanuelmateos le 27/03/2013 à 17h20:24

Avatar de csil
  • csil
  • 3933 messages

Bienvenue parmi nous !

Bon courage pour remplir vos listes de dispos et de mancos !

Par csil le 27/03/2013 à 19h23:16

Avatar de opponents
  • opponents
  • 5 messages

Suxia mond langzaam krijgt hij de overwinning glimlach, samen met de ziel en ik speel, of . Dikke sneeuw pakken en dikke winterjassen kan ongemakkelijk zijn voor uw kind en hun bewegingen kunnen beperken.Als je lekken vindt op uw boot, kan worden aanbevolen dat u waterdicht goederen die mink olie onder toepassing.

Jeremy scott wings , De uitkomst voor veel vrouwen is het terugkerende schimmelinfecties die krijgt geleidelijkjeremy scott schoenen harder te ontruimen. Hmm? Wat het ooit was, kan pap goed lopen over het volgende keer dat hij reed inch Ik bukte om het te kiezen omhoog.

Adidas jeremy scott , Een persoon die er gesurft na genoemd, "Als je op een golf er zijn likeJeremy Scott Luipaard surfen op een podium. Exact dezelfde stijl van de smoking kan niet worden gedragen, zowel voor de gelegenheid. Niet zo lang geleden verscheept naar het buitenland retailers, kunt u hier investeren in de laaggeprijsde jeremy scott in concurrerende prijs, hebben we veel van deze in verkooppunten kreeg."Het grootste probleem met onze verdediging was de waarheid dat we niet konden krijgen van het veld af op de derde downs," senior middle linebacker Nick Clancy vermeld.Moncler jas is niet alleen gezien bij mannen en dames, maar ook voor jongeren, kan het alleen worden ontworpen door naaste familie leden.

Moncler jas , Ze spelen links, dan gaf, dus je moet daar te maken wat speelt, maar het was zo ongeveer zoals we hadden niet-bestaand.

Moncler ,Romneys opmerking was gewoon een stukje in de discussie dinsdagavond over uitdagingen die relevant zijn voor vrouwen, zoals de kandidaten gebakkeleid meer dan onderwerpen zoals anticonceptie en ongelijke beloning.Je zult in staat zijn om moncler kopen als voor iedereen leden.

Moncler nederland ,Het bedrijf maakte gebruik van de personal computer leading-edge kunstmatige supplies garandeert het individu dat hij dan ook wordt bewaakt weersomstandigheden ook mogen zijn inch Ze zijn prachtig voor het houden van comfortabele binnen de koude winter, heel realistisch om te gebruiken in het programma van deze vlagerig herfst maanden dagen tot weken, zelfs aanvaardbaar om gebruik te maken van binnen de natte voorjaar, op hetzelfde moment te maken als het blokkeren van zonlicht al door veel mensen warm het zomerseizoen maanden periodes.Het was de tweede grote samenwerking tussen de bovengenoemde "fabriek van stijl," het hoogste niveau sinds 2010 vrijgegeven zijn selectie van hedendaagse moncler jassen Downhill. Toch drastisch je misschien het verkrijgen van uw eigen Moncler Jassen Enterprise, is het belangrijk dat je gewoon concentreren op dit aspect.

Par opponents le 10/09/2013 à 06h40:57

Retour sur la liste des sujets

Vous devez être connecté pour participer au forum